20.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑMake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος): Περίπατος μόνο με τους νικητές της ζωής

Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος): Περίπατος μόνο με τους νικητές της ζωής

 

Το πιο φωτεινό μήνυμα ελπίδας έστειλε το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) το Σάββατο 28 Απριλίου μέσα από το Walk-For-Wishes, τον μπλε περίπατο που διοργανώθηκε για 4η συνεχή χρονιά!
Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Οργανισμού και της L’Oreal Hellas, Υπερήφανου Υποστηρικτή του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Η L’Oreal Hellas, μέσα από την ενέργεια αυτή, ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τον Οργανισμό καθώς για κάθε ένα συμμετέχοντα δώρισε στο Κάνε-Μια-Ευχή το κόστος της συμμετοχής στον περίπατο, καθώς και ένα Αστέρι ευχής.


Περισσότεροι από 900 συμμετέχοντες, παιδιά ευχής, εθελοντές, υποστηρικτές και φίλοι του οργανισμού που έλαβαν μέρος, ένωσαν το βήμα τους μεταφέροντας ένα ηχηρό μήνυμα: μια ευχή έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τη ζωή κάθε παιδιού που πάσχει από μια πολύ σοβαρή ασθένεια!
Μια απίστευτη ατμόσφαιρα ήταν διάχυτη σε όλον τον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου καθώς τα παιδιά-ευχής μετέφεραν τα πλακάτ—μαρτυρίες, ρυθμό έδιναν τα τύμπανα της ομάδας BLOCO SWINGUEIRA και χορευτές καθοδηγούσαν τον κόσμο.


Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η συμμετοχή των παιδιών της Χορωδίας του Κολλεγίου Αθηνών, που με τις μελωδικές φωνούλες μετέφεραν με τη σειρά τους ένα ακόμη μήνυμα ελπίδας λίγο πριν η πορεία καταλήξει στην Πύλη Αδριανού που φωτίστηκε για μια ακόμη χρονιά συμβολικά με μπλε χρώμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ