19.4 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΣάρωσε η COSMOTE στα βραβεία Sales Excellence Awards 2018

Σάρωσε η COSMOTE στα βραβεία Sales Excellence Awards 2018

 

Η COSMOTE σάρωσε και φέτος στα Sales Excellence Awards 2018, αποσπώντας 16 βραβεία, τα περισσότερα της βραδιάς, στην απονομή που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Οι συνεχείς διακρίσεις της στον θεσμό των Sales Excellence Awards, που αναδεικνύουν τις καλύτερες πρακτικές πωλήσεων, επιβεβαιώνουν ότι η COSMOTE συνεχώς εξελίσσεται στον τομέα των πωλήσεων και της εξυπηρέτησης του πελάτη, κάνοντας καλύτερη την καθημερινότητα των συνδρομητών της.


Η COSMOTE απέσπασε 6 Gold, 8 Silver και 2 Bronze Sales Excellence Awards. Η ομάδα τηλεφωνικών πωλήσεων της Εξυπηρέτησης Πελατών συγκέντρωσε 9 βραβεία. Αναδείχθηκε «Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς», και ήρθε πρώτη στις κατηγορίες «Τηλεφωνικές Πωλήσεις», «Υιοθέτηση και Αξιοποίηση Βέλτιστων Πρακτικών», «Παραγωγικότητα & Απόδοση», «Εκπαίδευση και Ανάπτυξη». Τρία βραβεία κέρδισε η COSMOTE e-Value, για τις call center υπηρεσίες που προσφέρει, για την ανάπτυξή της σε διεθνείς αγορές, αλλά και για τα εκπαιδευτικά της προγράμματα.
Επίσης, η εταιρεία βραβεύτηκε για τις καινοτόμες τεχνολογίες αυτοματοποίησης & αναβάθμισης των πωλήσεων, για την επιτυχημένη εισαγωγή υπηρεσιών cloud σε εταιρικούς πελάτες και για την αποτελεσματικότητα του νέου εναλλακτικού καναλιού πώλησης μέσω των τεχνικών πεδίου, ενώ το πρότυπο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Athens αναδείχθηκε για την καινοτομία του.
Τα Sales Excellence Awards 2018 διοργάνωσε για 6η συνεχή χρονιά το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ). Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων έγινε από κριτική επιτροπή, που αποτελείται από επαγγελματίες του χώρου και καθηγητές Πανεπιστημίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ