24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣMΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ«Travelling Dreams in Lifeline emotions»

«Travelling Dreams in Lifeline emotions»

 

Μετά από τρία χρόνια απουσίας από τις live εμφανίσεις ο Γιώργος Λαιμός, επιστρέφει στη σκηνή. Σε μια μεγάλη συναυλία που θα λάβει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Ο συνθέτης θα παρουσιάσει συνοδεία μιας μεγάλης ορχήστρας με ροκ αποχρώσεις ορχηστρική μουσική και τραγούδια από τις δύο τελευταίες δισκογραφικές του δουλειές.
Τα τραγούδια του Γιώργου Λαιμού θα εκτελέσουν η Γιάννα Φαφαλιού, ο Ακης Δείξιμος, ο Γιώργος Ρωμοσιός και η Κωνσταντίνα Πούτκαρη, ερμηνευτές με τους οποίους ο συνθέτης συνεργάστηκε στις δύο τελευταίες δισκογραφικές του δουλειές.
Ολα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στο ίδρυμα «Πνοή- Φίλοι εντατικής θεραπείας παιδιού», που στέκεται δίπλα στα παιδιά που χρήζουν παρακολούθησης σε μονάδες εντατικής θεραπείας και στις οικογένειες τους.
O Γιώργος Λαιμός έχει κυκλοφορήσει τέσσερις προσωπικές δουλειές (Eclipse το 2007, Echoes το 2009, En Plo 17.09 το 2011 Symphonic Smile το 2012, Τravelling Dreams το 2016 και Lifeline Emotions το 2017), οι οποίες περιλαμβάνουν τόσο ορχηστρικά όσο και τραγούδια των οποίων εκτός από τη μουσική, υπογράφει και τους στίχους ενώ είναι πολλές και οι συμμετοχές αξιόλογων καλλιτεχνών σε αυτές.
«Travelling Dreams in Lifeline emotions»
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – Αίθουσα Σκαλκωτάς, στις 16/3/2018.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ