18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΕλληνογερμανικό Επιμελητήριο: Εύρεση εργασίας για αποφοίτους του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Εύρεση εργασίας για αποφοίτους του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία πήρε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, κατά την επίσκεψή του στο τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού (Logistics) του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας με έδρα την Κατερίνη. Οι εκπρόσωποι της κλαδικής ομάδας εργασίας Logistics του Επιμελητηρίου ενημερώθηκαν για τα προγράμματα διδασκαλίας από στελέχη, καθηγητές και φοιτητές του τμήματος.
Η όλη δράση αποσκοπεί στη μελλοντική διευκόλυνση της απασχόλησης των φοιτητών στην ελληνική αγορά εργασίας μέσω της συνεργασίας του τμήματος με τις εταιρίες – μέλη του επιμελητηρίου.
Στην επίσκεψη συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των εταιριών Goldair Cargo, Elikon Transport και Logistics, Intertrans και Vianox Svolos, οι οποίοι συνοδευόμενοι από εκπροσώπους του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους καθηγητές σχετικά με τη διεύρυνση του προγράμματος, αλλά και τις δυνατότητες αύξησης του χρόνου και των θέσεων πρακτικής των φοιτητών σε εταιρίες του κλάδου των Logistics.
Επίσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση και με φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος του Τμήματος Logistics, οι οποίοι ενημερώθηκαν για την αγορά εργασίας, τις προϋποθέσεις και τις ευκαιρίες για την είσοδό τους στον επαγγελματικό στίβο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ