14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ
Α.Π. 357424/04-12-2017
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΥΝΑΨΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ

Ο Δήμος Αθηναίων διακηρύσσει Ηλεκτρονικής Ανοικτής Διαδικασίας Σύναψης Δημόσιας Σύμβασης κάτω των ορίων για την προμήθεια «ΦΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ» για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Πρασίνου και Αστικής Πανίδας, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάσει του μεγαλύτερου προσφερόμενου ποσοστού έκπτωσης επί τοις εκατό (%) επί της τιμής αναφοράς.
Συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη: 219.968,10 Ευρώ συμπ/νου Φ.Π.Α. 13% & 24% (194.045,32 Ευρώ άνευ Φ.Π.Α.).
Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) μέσω της διαδικτυακής πύλης: www.promitheus.gov.gr και θα αναρτηθεί στη διαδικτυακή πύλη του Δήμου Αθηναίων www.cityofathens.gr.
> Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών: 05/12/2017 και ώρα 12:00 π.μ.
> Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: 28/12/2017 και ώρα 14:00 μ.μ.
Στη δημοπρασία γίνονται δεκτοί προμηθευτές των ζητούμενων ειδών υπό τις προϋποθέσεις που τίθενται στη Διακήρυξη.
Προσφορές υποβάλλονται είτε για μία ομάδα, είτε για περισσότερες ομάδες, είτε για το σύνολο αυτών, στο σύνολο δε των ζητούμενων ποσοτήτων έκαστης ομάδας σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές και τον ενδεικτικό προϋπολογισμό.
Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη Αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. – Διαδικτυακή πύλη: www.promitheus.gov.gr), ακολουθώντας την αντίστοιχη διαδικασία εγγραφής.
Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζεται σε δύο τοις εκατό (2%), για κάθε ομάδα ή για το σύνολο των ομάδων που θα συμμετάσχει, ισχύος τουλάχιστον επτά μηνών.
Κατά την υπογραφή της σύμβασης, ο ανάδοχος θα προσκομίσει εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης των όρων της σύμβασης, ύψους ίσου με το πέντε τοις εκατό (5%) επί της αξίας της σύμβασης, εκτός Φ.Π.Α.
Ο ανάδοχος υποχρεούται να υπογράψει Συμφωνητικό με το Δήμο Αθηναίων. Ως χρόνος ισχύος του Συμφωνητικού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την ανάρτηση στο ΚΗΜΔΗΣ.
Το κείμενο της σχετικής διακήρυξης θα αναρτηθεί:
α) στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου
β) στη διαδικτυακή πύλη www.eprocurement.gov.gr του Κεντρικού Ηλεκτρονικού Μητρώου Δημοσίων Συμβάσεων (Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ.)
και η παρούσα περίληψη θ’ αναρτηθεί:
1. στο Πρόγραμμα Διαύγεια (https://diavgeia.gov.gr/)
2. σε δύο (2) οικονομικές εφημερίδες και σε μία (1) τοπική εφημερίδα.
Τα έξοδα δημοσίευσης βαρύνουν τον Προμηθευτή (σύμφωνα με την παράγραφο 3 του άρθρου 4 του Ν. 3548/2007 όπως τροποποιήθηκε με τον Ν. 3801/2009).
Για τα πλήρη τεύχη του διαγωνισμού θα παρέχεται ελεύθερη και πλήρης πρόσβαση από τη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ., το Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ) και την ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Αθηναίων www.cityofathens.gr.
Πληροφορίες για το διαγωνισμό παρέχονται στους ενδιαφερόμενους κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες από τη Διεύθυνση Προμηθειών & Αποθηκών – Τμήμα Δημοπρασιών, Κων/νου Παλαιολόγου αρ. 9, 1ος όροφος, επί των όρων της διακήρυξης, κα Ιωάννα Θεοχαράτου e-mail: i.theoxaratou@athens.gr τηλ.: 210 5245828 και από τη Διεύθυνση Πρασίνου και Αστικής Πανίδας – Τμήμα Αστικής Πανίδας, επί των τεχνικών προδιαγραφών με την κα Κωνσταντίνα Βαγγελοπούλου e-mail k.vaggelopoulou@athens.gr, Τηλ: 210 – 7482222.
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΣΤΑΝΑΚΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ