22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΗ ΥΠΑ αλληλέγγυα στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής

Η ΥΠΑ αλληλέγγυα στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής

 

Εκπρόσωποι της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας καθημερινά πραγματοποιούν διανομή εκατοντάδων μερίδων φαγητού στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής. Συγκριμένα, κάθε μέρα από το πρωί εργαζόμενοι της ΥΠΑ συγκεντρώνουν, ετοιμάζουν, μεταφέρουν και μοιράζουν μερίδες με φαγητό με σημείο συνάντησης το δημαρχείο Μάνδρας.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η συγκριμένη ενέργεια ξεκίνησε από την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, γίνεται καθημερινά, ενώ θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες. Η πρωτοβουλία της Διοίκησης της ΥΠΑ, έχοντας τον γενικό συντονισμό και με αρωγούς από τον χώρο των αερομεταφορών και συγκεκριμένα την βοήθεια των: Aegean Airlines, Olympic Air, Astra Airlines, Ομιλος MIG, Sky Express και Skyserv, υλοποίησε την δράση αυτής της ανθρωπιστικής βοήθειας με την παρουσία του κράτους και των εργαζομένων σε αυτήν την προσπάθεια. Σημειώνεται ότι στην διανομή τροφίμων συμμετείχε και η Διοίκηση.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για την συνεισφορά τους στην διανομή των τροφίμων το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και τους Διασώστες Lifeguard Hellas.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ